Centre Cultural La misericòrdia

Google translate

El meu post anterior estava referit a una exposició de Chema Madoz al Palma Photo 2013  . Com m’encanta la fotografia vaig decidir cercar més aportacions a aquest festival fotogràfic per visitar-les. Després de cercar una estona, vaig trobar una exposició que em va semblar atractiva i que el seu horari de visita no s’acabava a les 18 hores (no sé perquè a Mallorca, amb la gent i el llum que hi ha, alguns museus han de tancar tan prest). Es tractava d’una exposició de fotos al Centre Cultural de la Misericòrdia sobre París. Fotografia i París, dues de les meves passions….adjudicada!!!

Plaça de l'Hospital. Plaça on està situat el centre cultural
Plaça de l’Hospital. Plaça on està situat el centre cultural

Així,  em dirigeixo cap a La Misericòrdia amb moltes ganes de veure imatges de París però quan arribo…”mi gozo en un pozo” com es diu perquè l’esmentada exposició havia acabat justament el dia abans. Us sona la llei de Murphy? Doncs a vegades em sembla que és la llei que més es compleix de totes.

Pati interior del centre cultural La Misericòrdia
Pati interior del centre cultural La Misericòrdia
Pati interior de La misericòrdia
Pati interior de La misericòrdia

L’amable guarda de la porta em va dir que a la capella del centre n’hi havia una altra d’exposició, una en memòria de Blai Bonet, gran autor mallorquí que començà a escriure mentre es recuperava d’una tuberculosi, a partir d’aquí descobrí la seva passió i les seves grans capacitats per contar històries.

Interior de la Capella de la Misericòrdia
Interior de la Capella de la Misericòrdia

Així, em vaig decidir a veure l’exposició en memòria de Blai Bonet. Va resultar ser molt interessant també. A la capella de La Misericòrdia es combinen  quadres, instal·lacions, mobles antics… Mescla de modernitat i antic règim, així com va ser la vida de l’escriptor.

Com que a l’exposició en memòria de Blai Bonet no hi havia moltes moltes obres, vaig acabar ràpid i  vaig fer una volta pel jardi del recinte. Va resultar que hi havia escultures ben interessants. Hi són sempre però mai m’hi havia fixat en elles, coses  que solen passar.

Espero que us agradin les escultures. Si viviu per aquí o veniu a Mallorca les podeu anar a veure, aquestes no caduquen.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.