Congrés de Turisme Cultural, UIB. Storify

Aquests dies s’ha celebrat a la Universitat de les Illes Balears, a Palma, el I Congrés Internacional de Turisme Cultural. Ha estat un èxit de participació i amb ponències molt interessants.

congrésturisme

La meva primera intenció era fer  un resum del que ha estat aquest congrés però lamentablement no he pogut assistir a totes les sessions, per tant no podria fer un resum complet.

Però he pensat en una altra manera de mostrar un poc el que ha estat aquest interessant congrés, ajudada de les possibilitats de les xarxes socials. El congrés té perfil a twitter ( @TurismeCultural ) i a través d’un hastag (#citc) els participants podien publicar els seus comentaris a la xarxa.

Doncs gràcies a aquest hastag podem conèixer el que ha estat aquest esdeveniment cultural. Per això he realitzat un Storify amb la recopilació de tots els tuits publicats durant la celebració del congrés, informació que pot resultar molt interessant i útil per conèixer com s’ha desenvolupat tot el congrés . Hem de donar l’enhorabona a l’equip investigador, dirigit per Sebastià Serra i a la pròpia UIB per organitzar actes com aquest. Esperem que sigui el primer de molts!

Si feis click en el següent enllaç, podreu veure l’ Storify amb els tuits publicats al Congrés de Turisme Cultural, celebrat a Palma, del 19 al 21 de febrer.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.