Feina ben feta

Google translate

Avui vull fer un post  curt, només una reflexió sobre una cosa que crec que està bé dir-la. Quasi sempre solem alçar la veu per protestar, per denunciar malifets, injustícies, o coses que no ens han agradat. Això ha de ser així, adoptant el nostre dret a alçar la veu com desgraciadament passa avui en dia per fer front a la situació que pateixen tants de sectors de la nostra societat.

Però també crec que hem de saber valorar quan una cosa està ben feta, quan una cosa és positiva i dóna bons fruits. No sé perquè però sembla que a les coses ben fetes no se les valora tant perquè sembla que han de ser així i punt. Ho podem comprovar en el nostre dia a dia ,  on de feines ben fetes segur que en podem trobar un bon grapat.

Avui, per aportar un trocet de  positivitat dins l’ambient cultural quotidiani, vull parlar d’una feina ben feta, el Festival Cultura a Casa.

Després de mesos d’esforços, recerques, verkamis, i sobretot, molt de treball per part de na Tina i en Miquel, els seus responsables, va començar el passat dijous i sembla que està tenint un molt bon resultat.

Veient les notícies que surten cada dia als mitjans de comunicació, sembla impossible que algú tengui una idea positiva, relacionada amb la cultura i un poc…”insòlita” (organitzar galeries d’art a cases particulars, demanar a gent que no coneix de res que participi econòmicament en el projecte…) i a més decideixi posar-la en marxa. Només per això ja es mereixen totes les nostres enhorabones. Però si a més a més la idea es converteix en realitat ja és per donar-lis totes les medalles.

Segur que de “cosetes” com aquestes n’hi ha més arreu de l’Estat Espanyol i de la resta del món però es veu que no són “notícies importants” per sortir als mitjants grossos de comunicació.

Així doncs, esperem que el I Festival domèstic Cultura a Casa sigui el primer de molts i un exemple de que amb il·lusió i esforç es poden fer grans coses.

Tina, Miquel…Moltes gràcies!!

cult

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.